26 Şubat 2008 Salı

Parfüm savaşları


Oscar ödül töreninde Anne Hathaway ki, kendisine sempatim sadece Devil Wears Prada'da oynamasından kaynaklanır yoksa tarz sahibi ve güzel bulmam, tamamen şans, yine Lancome ile yaptığı anlaşma ve parfüm reklamından söz edince aklıma diğer parfüm ve ünlü beraberlikleri geldi. Paris'te yapılan reklam çekimlerinden sonra adı sır gibi saklanan parfüm hakkında ki kendisi de ismini söylemedi, henüz bir bilgi sahibi olmamamıza karşın, reklamların sonbaharda gösterileceği ve aralarında Sophie Marceau'lu Guerlain reklam filmi olmak üzere pek çok parfüm reklamı yönetmiş olan fotoğrafçı Peter Lindbergh tarafından çekildiği bilinenler arasında.


Diğer bir ünlü ve parfüm birlikteliği benim de hayranları arasında olduğum Justin Timberlake ve Guerlain'den gelmekte. Guerlain parfümleri Başkan ve CEO'su Alain Lorenzo Justin'in modern şıklığı temsil eden dünyaca tanınan bir trendsetter olduğu için seçtiklerini belirterek, reklamların bu sonbaharda gösterime gireceğini belirtti. Modern ve rahat şıklığın güzel bir örneği olan Bay Timberlake'in, avangard moda evine nasıl bir katkısı olacağı merak konusu olurken, bize de daha fazla Justin Timberlake görebilmek için iyi bir fırsat olacağı kesin :)


Son birlikteliğimiz biraz daha ilginç; İngiliz Vogue dergisinin yazısına göre Erykah Badu, Tom Ford parfümlerinin uluslararası elçisi olacakmış. Müziğini takdir ettiğim bir sanatçı olmasına rağmen, kendisini bu kadar ikonik bir markanın yüzü olabileceği aklıma gelmezdi, ama Tom Ford'un bir bildiği vardır demekten de kendimi alamadım, bakalım bu birliktelikler bize neler gösterecek.


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...