8 Temmuz 2008 Salı

Anne ben manyak oldum..




Bu post beni siyah patent ayakkabı manyağı gibi gösterebilir ama napalım öyle denk geldi. Geçen gün çook başka bir sebeple Kanyon'a gitmişken, elimde bunlarla çıkıverdim, tamamen istem dışı :p Güzel ayakkabı ama orası ayrı, rahat, istediğin zaman istediğin yerde giy, yürü, hiç diğeri gibi değil, topuğundaki sevimli "F"lerle pek şeker :))

8 yorum:

Adsız dedi ki...

hmm güzel ama ben ilk bakısta diger ayakkabılarının fotografı sandım bunları. ikisinin de patent ve t bantlı olmasından sanırım. güle güle giy.

eLzaLiaDe dedi ki...

Topuklar cok hos, daha rahat gibi gorunuyor ama sen daha once oburleri gunduz giyim icin fazla parlak demistin ! Ama Ben olsam giyerdim gunduzleri de.

Unknown dedi ki...

Parlaklık giyememe sebebimin daha küçük bir bölümü,yani siyah deri olsa o kadar şık durmayacak belki, ama bu yeni ayakkabı topuk sekli ve yüksekliği bakımından daha spor ve rahat bir görünümde olduğu için, parlak olmasının bir önemi kalmıyor :)

Adsız dedi ki...

bişi sorabilir miyim, ne iş yapıyorsunuz yani mesleğiniz nedir?
ayakkabılarınızı da güle güle kullanın.

assortiek dedi ki...

:) bizimkilerin pabucu dama atıldı galibaa ;) neyse cadiş güle güle kullann..

Unknown dedi ki...

Öncelikle teşekkürler.Konuyla ilgisi nedir çözemedim ama turizm işiyle meşgulum :))

Adsız dedi ki...

yok yani sizde para çok izlenimi gitgide artıyo da ben de o bakımdan sordum:)

Unknown dedi ki...

Sadece denk geldi bu aralar, bazen sınırları da zorladığım söylenebilir :)) Daha çok param olsa emin olun çok daha farklı şeyler görürdünüz :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...