7 Temmuz 2008 Pazartesi

Yoğun(!) istek üzerine



Assortiek'in isteği üzerine işte ayağımda Dolce&Gabbana ayakkabılarım :) Kendileri kapı dışarı çıkmış değiller henüz, evde bir nevi kedi gibiler :))


Topuk çekmeye çalıştığım son resimde bacaklarım "konyakçı" karakteri gibi çıkmış, şu self timer işini uygulamaya başlasam iyi olur belki de :)

14 yorum:

Nihan dedi ki...

Ama bence bu ayakkabilari ise giderken giyebilirsiniz, hani hic giyemeyecegim falan yazmistiniz ya, neden ki. Cok guzeller ve de bence onlari eve hapsetmek bir nevi gunah...

Unknown dedi ki...

Nihan,aslında haksız değilsin günah konusunda ama şöyle bir durum var ki, ben yokuş bir yerde oturuyorum, ofise sabah taksi ile gitsem de, dönüşte genelde yürüyorum ve bu ayakkabılarla o kadar mesafeleri yürümek hem ayakkabı hem de benim için acı verici olabilir çünkü bence onlar yol yürümek için yapılmamışlar :)

Adsız dedi ki...

aa cok hoş.bence de işe giyip acıtma o ayakkabıların canını. belki gece filan. o degil de ojenin rengi çok güzel. marka ve numara öğrenebilir miyim acaba mahsuru yoksa.

Unknown dedi ki...

Ben de bilgi vermek için oje ile ilgili bir post yazacaktım, birazdan geliyor :))

Nihan dedi ki...

Ben bu sorunu ise giderken ve donerken yurumeye daha elverisli ayakkabilar giyerek cozuyor(d)um. Senin de aklina gelmistir kesin ama yine de belirtmeden edemedim.

karen dedi ki...

i love your shoes!!!

SHOPKOLIK dedi ki...

boyle ayakta gormek cok daha guzel oldu. boyle daha da begendim. obur resimlerde isigin yansimasindan ben hep ustunun gri diger taraflarinda siyah oldugunu saniyorum :D LOL...

Bence ise de giy, her yere giy :) Yokusu cikarken yanina babetlerini alip cik :)))) Daha cok yuksek topuk giyin kizlarrrr :D (bende dahil)

Unknown dedi ki...

Thanks Karen :) Nihan ve Shopkolik, evet ben de babet, flip flop taşıyorum gerektiğinde ama her zaman değil, geçen cuma bir baktım birisi ayağımda olmak üzere 3 ayakkabı var yanımda o zaman bir sorun mu var acaba olmadım değil hani :))

assortiek dedi ki...

:) beni kırmayıp yayınladığın için teşekkürler,bak cicilerin başka hayranları daha oldu :)bence enazından birkere işe giy ama yokuşu çıkarken bize söylenmek yok :)işe giymekle kalmayıp gece gezmelerindede sıkça giy,bak bn anlarım D&G ler mutsuz gözüküoo,görücüye çıkar onları ;)
çokta şık duruolar bayıldım biliosun :)

Unknown dedi ki...

Bu aralar gece gezmelerinde bir yavaşladım, bir de gittiğim yerleri bu ayakkabıları giymeye uygun bulmadım pek :)

Unknown dedi ki...

Bir de unutmadan bu ayakkabıların pırıl pırıl vintage olacağı tezim var hahaaaha :))

elmakokusu dedi ki...

Ben sahsen ayakkabilari cok zevksiz buldum..Kacinci yüzyildayi Allah askina..bir de kendine moda cadisi demeye utan..modayla alakan yok :)

Unknown dedi ki...

Bu ayakkabılar eski bir model değil, Dolce and Gabbana'nın 2008 koleksiyonundan hatta ben aldıktan sonra Jennifer Lopez'de aynısının kahverengiyle görülmüştü, http://modacadisi.blogspot.com/2008/07/jlo-ile-ortak-noktamz-nedir.html, muhtemelen siz onu da sevmiyorsunuzdur zaten ama ben yine de örnek vermek istedim. Ayakkabıları sevmemiş olmanızı anlıyorum ancak utanmam gereken bir durum olduğunu sanmıyorum..

Unknown dedi ki...

off off hem ayakkabıların güzelliğine içim gitti hemde ayakların güzelliğine eridim burda resmen bende istiyom hem o ayakkabıdan hemde o güzel ayaklardan benimde olsun

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...