22 Eylül 2008 Pazartesi

Melek kanatları


Havalar serinledi, dolapta duran ceketlere gün doğdu, ceketi çıkartığımda ise melek kanatlarına benzeyen kollarıyla pek sevimli tshirtum( Bunu neden tüm yaz giymedim, ben de bilmiyorum :( ):
  • Ceket: Zara
  • Jean: Mavi Jeans
  • Tshirt: H&M
  • Kolye: Indus, Accessorize
  • Ayakkabı: River Island
  • Çanta: Longchamp

11 yorum:

a. gizem dedi ki...

tshirt gerçekten güzelmiş, ama bi fikir vermek uygunsa, tam gögüs altından kalın hoş bi kemerle kullanımı da çok güzel olabilir :)

Adsız dedi ki...

sevgili cadı:)
kıyafet çok hoş durmuş valla ne giysen yakışıyor ne diyimki ;)
senden bir akıl istiyorum dar kapri pantolon bu bir birde zaranın basic pantalonları vardırya hani kısadır paçası dardır bu iki tip pantolonun altına nasıl ayakkabı hoş durur? üstüne ne giyilir. görünce ooo çok hoş diyo insan ama bir türlü kendi kendine o uyumu yakalayamıyor?
akıl ve fikir versin cadı bana diye bekliyorum:)))
sevgiler

Unknown dedi ki...

Tabiki fikir verebilirsiniz, bu blogun amaclarından biri de bu :) Kemeri daha önce, bu tshirtle giydiğim şortlu bir kombinde kullanmıştım, doğrusu bu sefer kullanmak istemedim, yoksa haklısın kemerle hoş duruyor. Diğer sevgili okurumuzun(!) sorusuna gelince :)), bana göre,bu iki tip pantolonla nasıl bir görüntü yakalamak istemenle alakalı seçenekler. Spor bir görünüm istiyorsan kapri üzerine grafik baskılı tshirt, spor gömlek, askılı tunik tarzı üstler giyebilirsin,altına babet, dolgu topuklu ayakkabı olabilir. Mesela içinde bulunduğumuz sonbaharı düşünürsek, askılı kısa olmayan bir üst,hırka ve babetler benim kullanacağım bir görünüm olurdu. Diğer dar kesim pantolon ile yine nerede giyeceğine bağlı olarak, tshirt, feminen fırfırlı üstler, blazer ile kombinlenebilir.Senin için benzer görünümleri içeren bir şeyler bulup,fikir edinmen için post edebilirim sanırım.

Flame dedi ki...

Kanatlanmışsın resmen Cadıcım. Ben çok sevdim bu kanatları, bilesin...

Adsız dedi ki...

süpersin bir tanesin :)iyiki bulmuşum bu blogu :)
ve seni dabi;) el cevap acaba banamı yok canım bana bu kadar cevap dedim ve yazını gördüm bitanesin cadıcım:)

ilk bulduğumda inanırmısın bütün sayfalara baktım sonra sindire sindire sonra bugün ne giydim lere baktım , beni bi görsen aaa evet harika olmuş bak evet böyle giyinilebilir diye sürekli onay veren bi şaşkın:)
sevgiler

Unknown dedi ki...

Çok sevindirdi beni yazdıkların, yararlı olabildiysem ne mutlu bana :)))

Adsız dedi ki...

yararlı olmazmı şimdi kıyafetlerime bakıp daha rahat düşünebiliyorum
bu arada adım nil:)

Adsız dedi ki...

süper süper süper! bloguna tek kelimeyle bayıldım! tek tek ne giydimlere bakarken bi de yorum post etmek gerek die düşündüm,bu kadar güzel bulduğum ve okudukça beni mutlu ettiğiniçin cadı, kocaman bi teşekkür sana:))
bu arada bluz süper!
sevgiler..
handan

Unknown dedi ki...

Çok teşekkür ederim Handan,ben de sizler bunları söyledikçe çok mutlu oluyorum, lütfen yorumlarına devam et, sevgiler :)

Kelebek Butik dedi ki...

harika bir kombinasyon olmuş. klasik ama hoş.

Adsız dedi ki...

I will not approve on it. I think warm-hearted post. Specially the title attracted me to be familiar with the intact story.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...