17 Ocak 2009 Cumartesi

Onlar soğukta ne giyiyorlar?


Siz de bu soğuk havalardan nefret ediyor, ne giyeceğinizi bilemiyorsanız ve tek düşünebildiğiniz battaniyenin altından çıkmamaksa, işte size bizim gibi üşüyen unlulerin giyiminden örnekler, belki hepimize biraz ilham kaynağı olurlar.
Birinciliğe layık gorulen Kate Hudson , Twelft Street Cythia Vincent Boho hırkasını, yine krem rengi bogazlı kazağı, açık renk taytı ve beklenenin aksine siyah çizmelerle değil, Loeffler Randall ten rengi düz botları ile tamamlayarak soğuk havada bile hoş görünülebileceğini ispatlamış.
Soho'da görüntülenen Chloé Sevigny'de kıyafetini farklı renk botlarla tamamlayanlardan ama topuklu Doc Martenlerini sevdiğimi söyleyemeyeceğim, kırmızı beresi ve ellerinizi soğuktan koruyabilmeniz için gerekli derin cepli bir palto kısın olmazsa olmazları.
Ben sevmesem de burada fanları olduğunu çok iyi bildiğim Agyness Deyn New York'ta köpeğini dolaştırırken görüntülendiği zaman üzerinde büyük kadife bir palto, kırmızı jean ve yine parlak kırmızı Doc Martenleri vardı, farklı giyinmek isteyenler kürklü sapkayı es geçmesinler :)
Benim gibi daha klasik görüntüden hoşlananlar, Blake Lively'nin Gossip Girl setinde giydiği koyu mavi Alberta Ferretti palto, JBrand skinny jeans, Delman Giddyup çizmeler ve Bryna Nicole'den Loyola Satchel'den oluşan kıyafetinin benzerini uygulayabilirler.
Son olarak Kirsten Dunst'ın farklı desenleri bir araya getirdiği kıyafeti Opening Ceremony'den kareli hırkasını, çiçek desenli etekle tamamlanmasından olusuyor . Bacaklarını siyah yerine gri çorapla sıcak tutan Dunst, kışın çapraz askılı çanta kullanarak ellerinizi nasıl soğuktan koruyabileceğinizin güzel bir örneği.
In english :It's too cold and I'm too lazy. The inspiration that all we are looking for might come from the celebrities.
Lovely Kate Hudson is wearing Twelft Street by Cynthia Vincent Belted Boho cardi, over a chunky off white turtleneck, with pale leggings and unexpected colour Loeffler Randall boots. She is not the only one who choose an unexpexted color of boots, you see Chloé Sevingy with her heeled Doc Martens which I am not a fan. She is wearing a red vintage chunky beanie with her oversized leather coat with deep pockets ( A must to keep your hands warm in winter).
I am not a fan of Agyness Deyn but I know she has alot of fans along my readers. This extraordinary Brit model, was spotted in New York, wearing a large corduory jacket with red skinny jeans and a pair of red patent boots. To make your outfit more interesting, don't forget to wear a weird hat a la Deyn!
The ones who choose more classic outfit like me can try Blake Lively's look while she was filming Gossip Girl. She wore a deep blue coat from Alberta Ferretti with JBrand skinnies, Delman Giddyup boots and Loyola Satchel from Bryna Nicole.
The last outfit comes from Kirsten Dunst, she shows how to wear mixed patterns, pairing her floral skirt with checked cardigan from Opening Ceremony(All Occasion Cardigan). She skipped the black tights with a gray pair, which looks refreshing. Lastly, it's a good idea to have across strapped bag in order to keep your hands in your pockets.
Thanks to www

11 yorum:

Adsız dedi ki...

Sevgili CAdı'cım, uzun süredir değişik bir türlü işlerle uğraşmaktan bir türlü uğrayamadım. Sana daha önce mail göndermiştim. Medyaalternatif.com'da moda ile ilgili köşe yazısı yazmak ister misin diye sormuştum! Sanırım mail sana gelmedi...

Cadısın belki de gerçekten :)

Unknown dedi ki...

cadı hayırdır uykun mu kaçtı?:)))

Unknown dedi ki...

orumcek mail bana geldi ve 2-3 kere cevabini gondermeme ragmen geri geldi, tekrar denerim gondermeyi.
Evet missred uykum kacti, bari bos durmayayim dedim :)

Adsız dedi ki...

Cadıcım, bak bunu öğrendiğim iyi oldu! Ben de diyorum ki; "Ya nedne hiç mail gelmiyor?" Sana geri gelen maildeki hata kodunu öğrenebilir miyim? Host firmasıyla görüştüm "hata kodu" ya da hatalı mesajı görmeleri lazım mış! zehirliorumcek@gmail.com adresine gönderebilrisin. Teşekkür edeirm.

eso dedi ki...

cadıcım bende senin gibi kate hudsonun soğuk korumasını sevdim gerçekten okadar soğukki lahana gibi giyiniyoruz yahu ahhh bi yaz gelse hiç sevmiorum kışı..bu arada benimde var bu doc martenim var ama bukadarmı yakışmaz yani rap rap bişi ya nasıl almışım bilmiorum bu palyaço ayakkaplarını yaşasın kokoşluk!

Unknown dedi ki...

:)))Benim de tarzım değil Eso ama yakıştıran yakıştırıyor gerçi giyenlerde genelde Aggy gibi tarzı olanlar, 1-2 yıldır da geri dönüşleri yaşanıyor, giydin giydin yani :)

Adsız dedi ki...

Kate Hudson benimde birincim çok güzel giyinmiş:))

♥ KNITTING ART dedi ki...

Selam Moda Cadısı!
Seni izlemeye aldım :) Bu da kim ? diye merak edersen diye de buraya birşeyler yazayım dedim.
Tarzını beğendim...
Görüşmek üzere, sevgiler-Mine
Knitting Art'tan sonra HEYAMOLA'ya da uğrayabilirsin ;)
http://citytalking.blogspot.com

Nil dedi ki...

Valla ben de Kate Hudson ı çok beğendiğimi söyleyemicem tam tersi Chloé Sevigny favorim burda :) Özellikle botları hehhe bir de Kirsten Dunst ın paltosu ;)

Unknown dedi ki...

Kirsten Dunst'u beğendim en çok, Aggy'de yine sıradışı ve bana hoş geldi yalnız bu kadının bacaklarında bir sorun var çok düz mü iniyor, yan mı basıyor nedir? Bazı foto.larda bir tuhaf görünüyor.

Unknown dedi ki...

Bence Kate'in taytı siyah olsa daha hoş olurdu,Chloé'nin botları hiç bana göre değil, Kirsten'ın hırkası gerçekten güzel.Mine hoş geldin ve teşekkürler :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...