13 Şubat 2009 Cuma

Modcloth


Vintage veya vintage görünümlü kıyafetlere meraklı mısınız? Herkeste olan fabrikasyon kıyafetlerden sıkıldınız mı? O zaman dün geçte olsa keşfettiğim modcloth'un sitesini siz de seveceksiniz. Susan Gregg-Koger'in ikinci el dükkanlardan alışveriş yapma alışkanlığı, 2002 yılında kurduğu websitesi ile bugün işi haline gelmiş. Sitede aksesuarlardan, elbiselere, paltolardan, ayakkabılara pek çok farklı ve hoş seçenek var. Fiyatlarını uygun olarak değerlendirebileceğim sitenin en güzel özelliği, ağırlığa göre değişen fiyatlarla tüm dünyaya gönderim yapılabilmesi. Genelde Türkiye'ye gönderim diğer ülkelere göre biraz daha pahalı olsa da, gönderim ücretini bölüşebileceğiniz arkadaşlarınızla bir deneyebilirsiniz.




In english: Do you like vintage or vintage inspired clothing? Are you bored from the same type of pret -a -porter stuff ? If yes, I think you'll love my new discovery ,the modcloth website, which took me quite a bit to realize. The founder , Susan Gregg-Koger, was buying clothes from thrift stores for herself and it becomes her career. At the website you can find dresses, coats, accessories, shoes.. at reasonable prices. The good part of the site is that they ship to my country, the charges depend on the weight. The shipping rate for Turkey a little pricey, but you can give it a shot by sharing the shipping costs with your pals.

9 yorum:

Fashioncholic Girl dedi ki...

gerçekten çok sevimliler ve farklılık her zaman benim için en önemli şeylerden biri olduğu için gerçekten çok sevdim bunu :)

Fashioncholic Girl dedi ki...

bu arada bloguma bi bak istersen // evet , doğru tahmin yine bir ödül aldın :D

selinsecen.com dedi ki...

Mor olana bayıldım. Yanındaki manto mu yağmurluklu mu kestiremedim ancak o da çok sevimli.

Adsız dedi ki...

süperler:)

Unknown dedi ki...

Bir kadın: Evet,yan taraftaki yağmurluk.

PINK PRINCESS dedi ki...

kargo neyse de gümrük işi yoruyor beni.madem bu kadar kargo ödeceyeğim bari birkaç şey alayım da hora geçsin diyorsun sonra bombaaaaa...gümrüğe takılmış...
sinir bi durum.yerli malını korurken bazı durumları ayırt edebilmeliler!

Stilcatcher dedi ki...

Siteye baktım .Gerçekten çok hoş şeyler var özellikle de elbiseler.Ve de en önemlisi L beden var:))2 tane elbise beğendim.Fiyatlarda uygun.Ama tabii buraya geliş ücretleri ile nasıl olur kesitiremiyorum.

Unknown dedi ki...

Mesela Victoria's Secret'tan 100 Usd üzeri bir şey alınca gümrükte takılabiliyor ve ayrıca para ödemek zorunda kalabiliyorsunuz, bunun için de geçerli olabilir, ona dikkat etmek lazım.

Noni dedi ki...

Yanılmıyorsam sağ alttaki gri çanta bu yaz Mudo Concept'lerde satılıyordu, bej ve taba rengi de vardı...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...