2 Şubat 2009 Pazartesi

Spring Trends 102 : Return of the bangles

Marni
Alexander Wang

Loewe


3.1 Phillip Lim

Zac Posen

Christian Lacroix


Alberta Ferretti

Burberry Prorsum
Bilezik takmayı sever misiniz? Ben severim, hem de çok. Yıllardır aldığım farklı boyut, renk ve yapıda bileziklerimi kocaman bir sepete zor sığdırıyorum diyebilirim. Eğer siz de benden farklı değilseniz, bu yaz yaşadınız, gün onları kutulardan çıkartıp, sıra sıra kolunuza takma günüdür. 2009 ilkbahar-yaz şovlarında pek çok tasarımcının tahta, metal, plastik,renkli, büyük, küçük, farklı yapı ve dokuda bilezikleri beraber kullandığı görüldü, kıyafetlerinize hareket katmanın en kolay yollarından birini uygulamanızı tavsiye derim.
In english: Do you like bangles ? ( Not the band) :p I like wearing bangles and I had a lot of them in a big basket at home. If you are like me, it's time to get them out of the closet. In a lot of S/S 2009 shows the bangles have been seen in different forms, colours, sizes... on the models arms. My humble suggestion is to wear them however you like as an easy way to accessorize your outfit.
Style

20 yorum:

Unknown dedi ki...

ben bunları çok kaba buldum, daha ince olanları tercih ederim.

Styleseeking Zurich dedi ki...

Bilezik takmayi bende cok severim, bi kiyafete bir sürü farkli renklerde bileziklerle renk katilabilir. Ama aslinda günlük hayatta, mesela okulda veya ofiste pratik degil, singirtisi (ya da kaba modelleri) kullanisli olmuyor maalesef.

Blogumdaki gri ojeyi beyaz ve siyahi karistirarak yaptim. Rengini istedigin gibi ayarlayabiliyorsun bu sekilde. bahar icin biraz daha acik renk yapmayi düsünüyorum..

<3

Nesli

ZET Fashion dedi ki...

Ben cok begeniyorum fakat benim bileklerim cok ince oldugu icin buyuk bileklikler yakismiyor. Daha cok ince, kucuk veya zincir seklindekileri tercih ediyorum. Ama cok guzeller kiyafete renk katiyorlar kesinlikle.

kılavuzum karga dedi ki...

geçen sene kadıköyde kapatan bir dükkandan 15-20 kadar bu tarz bilezik almıştık ablamla tanesi 1 ytl den demekki bu sezona yatırım yapmışız süper:)))
cadı birde bir ricam olucak blog stiline müdahale etmek istemem ama sağdaki arzu nesnesi ilham alın ve look of the day resimlerini biraz daha büyük kullanma imkanın varmı inceleyemiyorumda çok zor seçiliyo:(((

Unknown dedi ki...

Nesli: Evet, güzel görünüyor ama çok büyük olanların pratik olmadığına katılıyorum, sonuçta bu trendi de hayat tarzımıza göre adapte edebiliriz.

Kargacım, güle güle kullan bileziklerini. Belirttiğin sey benim de canımı sıkıyor ama kendi formatında kucultuyor bu blogger resimleri, daha buyuk görünme imkanı var mı, arastıracağım.

Unknown dedi ki...

Karga bir şey yaptım, bugunku look of the day e tıklarsan seni resmin olduğu siteye yonlendirecek böylece daha buyuk görebileceksin, bunu her şey için yapamam ama en azından bunun için oldu;)

kılavuzum karga dedi ki...

harikada olmuş cadı teşekkür ederim eline sağlık:)
bakınız hatunun çorapları şimdi daha belirgin olmuş çok beğendim :))

Yeliz dedi ki...

bu tarz bilezikleri seviyorum ama biraz gövdeme uygun kalınlıkta olanlar tercihim;)

Adsız dedi ki...

cadı bayıldım alttaki kombinine çok yakıştırdım şimdi bu daha güncel diye buna yazıyorum yorumumu ben de hırkan ve berene bittim benim bi de fiziğin dikkatimi çekiyor hiçbir şey yemiyo musun ne güzel inceciksin bize nasıl böle kaldığın konusunda da tavsiyelerde bulunursan en kendi adıma çok sevincem
güzel güzel giyinip gezmeler:)))
suden

selinsecen.com dedi ki...

Bu bilezikleri çok beğeniyorum, becerip de takabilenlere de hayranım ama bana hiç yakışmıyor. Daha narin bir görüntü lazım sanki bunların yakışması için.

Unknown dedi ki...

Merhaba Suden, çok teşekkür ederim samimi yorumların için. Geçen sene bu zamanlar daha iyi durumdaydım,haftada 3-4 kez duzenli spora gidiyordum, 6 aydır kapandığı için gidemiyorum, 3 kg falan aldım.Hiç bir zaman kilolu olmadım genelde istediğimi de yiyiyorum, özel bir şey yaptığım söylenemez ama genel kurallara uymaya çalışıyorum tabi, bol meyve-sebze tüketmek, seker,un..vs yi minimumda tutmak gibi ama spora giderken daha bağlıydım bunlara şimdi biraz yayıyorum desem :) Durumdan memnun muyum dersen hayır, bir an önce eski duzenime dönebileceğim bir uygun bir spor salonu bulmak istiyorum.

Adsız dedi ki...

Bence çok iyisin böyle, aldığın o 3 kiloyu verme sakın:) ama spor çok önemli tabii herşeyden önce sağlık için, ne kadar fit olursa olsun insanın sporu asla bırakmaması lazım dimi:) ... Sıkı bi disiplinle olmuyor bu işler her zaman, o yalan ama işte vakit buldukça ve biraz da vakit yaratmaya uğraşarak... Bu arada Marni harika. Bu tarz aksesuarları hoş oluyor Marni'nin, diğerleri de hoş Lacroix hariç :)

Unknown dedi ki...

Marni'nin aksesuarları benim de her zaman favorim, özellikle kolyelerine bayılıyorum.

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Bence kalın olmaları güzel bu bilekliklerin. İnce olsalar aynı havayı vermezlerdi diye düşünüyorum.
bu arada cadı bence de gayet incesin, kilo vermene hiç mi hiç gerek yok :)

Fashioncholic Girl dedi ki...

1) bangle'lar benim için her zaman vazgeçilmezdir (büyük küpeler hariç // 1 defasında arkadaşımla buluşmaya gittiğimde "senden önce küpelerini gördüm" demişti :D )

2) cadı !!! sen "İNCECİKSİN" !!!

Adsız dedi ki...

bileziklere ben de bayılıyırım. yaz aylarında çok rahat kullanılıyor da kış aylarında pek olmuyordu. çünkü mlaum uzun kollu kazaklar filan ama üstteki fotoğrafta bunu gayet şık olabileceğini gördüm.

h dedi ki...

favorim wang:))

Unknown dedi ki...

Tatlı: Evet kazak kollarını biraz yukarıya çekeker kısın da kullanabilirsin, bazen kazağın ustune de takılıyor ama ben onu çok sevmiyorum.

Bende Wang ve Posen diyorum .

Nil dedi ki...

Bilezik ben de çok sevmeme rağmen bileklerim çok kalın olduğu için böle elden geçirmeli bilezikleri takamıyorum anca bağlamalı zincirli falan olucak öyle kullanabiliyorum.. bunlara sadece bakmakla yetiniyorum yani :)

Stilcatcher dedi ki...

Bunlar tam benlik:)Kalın ,imce bir sürü hiç fark etmez benim için takarım vala...Deli kızın çeyizi misali gibi:))Ama bilezik kesinlikle ve kesinlikle yaz aksesuarı.Şöyle askılı elbiselerle bir yığın sıra sıra...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...