29 Mayıs 2009 Cuma

Happy Burberry Day!


Dün yoğunluktan blogumla ilgilenemedim, bugun daha iyi bir performans gösterebilirim sanırım. Güne Burberry ile başlayalım, güne başlamak için hoş bir seçim değil mi? :)


Burberry Day!

28 Mayıs günü bu sene ve önümüzdeki senelerde New York’ta Burberry Günü olarak anılanacak.
Bu açıklama, New York şehri Belediye Başkanı Bloomberg tarafından yapıldı. Burberry’nin Amerika ve New York’ta yaptığı sürekli yatırımlar sebebiyle Burberry bu onura layık görüldü. Burberry Amerika Merkez Binası olan 444, Madison Avenue’daki gökdelenin üstüne 15 metre uzunluğunda Burberry logosu yerleştirildi ve özel bir ışıklandırma ile aydınlatıldı.

28 Mayıs akşamı düzenlenen , Burberry tasarımcısı Christopher Baliey ve CEO Angela Ahrendts ‘ın evsahipliğini düzenlediği ve 300 kişinin davetli olduğu organizasyonda , 16 metre uzunluğundaki logo ilk kez aydınlatıldı .

Londra’daki 15.000 metrekarelik merkez bindan sonra,Amerika’daki 6500 metrekarelik yeni merkez binanın Nisan 2009’daki açılışının da bir kutlaması olarak yapılan organizasyona, New York , Londra ve Hollywood ‘dan ünlü isimler konuk olarak katıldı.

İki merkez bina da Burberry Koleksiyonu baş tasarımcısı Christopher Bailey tarafından, İngiliz değerleri korunarak , ancak oldukça modern ve marjinal detaylar eklenerek tasarlandı.

28 Mayıs Burberry Günü kutlamalarının bir sembolü olarak, New York 57. Cadde ve Sohoda bulunan Burberry mağazalarından yapılan alışverişlerin % 20’si , tasarımcı gençlerin hayallerini gerçekleşitrmeleri amaçlı olarak kurulan Burberry Vakfı’na bağışlandı.

Burberry’nin Manhattan’da şu anda iki mağazası bulunmakta ve bu sayıyı bu sene Ekim ayında 4’e çıkarmayı planlamakta.

I couldn't pay attention to my blog yesterday but we'll start the day with Burberry. Isn't it a nice one to start the day with?

New York’s Mayor Bloomberg has officially dubbed May 28th “Burberry Day.”

The proclamation is timed to the illumination of three 50-foot-long, 5 feet high neon Burberry signs that will be illuminating the city skies (they will appear on three sites of the same building), on May 28th in celebration of the British luxury house’s new 68,000 square foot American headquarters on 444 Madison Avenue in New York City.

Burberry’s creative director, Christopher Bailey, who designed the American headquarter noted that he and his team are very excited about the new Madison Avenue digs. He added that the new headquarters are located in a very iconic building, which he and his team feel is the perfect home for Burberry in America.

“This will be another huge chapter in our rich history. The aesthetic mirrors our new global headquarters in London and really emphasizes to our American consumer the modern expression of the brand,” he stated.

To fete the illumination, over 300 guests are expected to attend a Burberry sign lighting party at the Palace Hotel on the 28th of May, including Orlando Bloom, Chloe Sevigny, Penn Badgley, Molly Sims, and Justin Long.

TFS

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...