3 Ağustos 2009 Pazartesi

Praise you!

We've come a long long way together
Through the hard times and the good

I have to celebrate you baby

I have to praise you like i should

I have to praise you

I have to praise you like I should

I have to praise you


Praise you by Fatboy Slim


Yine, yeni bir pazartesi gününden iyi haftalar! Hemen bir haftasonu raporu ile başlayalım, cumartesi hariç, sakindi diyebilirim. Cumartesi akşamı Kuruçeşme Arena'da yıllardır beklediğimiz Fatboy Slim'i dinleme fırsatı bulduk. Eğlenceli görsellerle başlayan seti, sizi hop hop zıplatan müziği, rahat ve komik tavırları ile devam etti, 2 saat yerimizde duramayıp Istanbul'un nemiyle, sırılsıklam olana kadar dansettik. Bir Brighton Beach olmasa da, Istanbul'luların bu superstar dje ilgisi beni şaşırttı, oldukça güzel bir kalabalık vardı.( Bunu aslında kendisinin bir djden çok, pop star kategorisinde olmasıyla açıklayabiliriz) . Herkes eğlenip, bağıra çağıra şarkılara eşlik ederken, o muhteşem dakikaların sonu saat 23:30'da geldi, bize öpücükler gönderip el sallayarak gözden kayboldu :(. Bir bis bile yapmayıp, bizi hevesimiz kursağımızda öylece bırakırken, ses yasağına ve bu tarz gecelerin şehir içinde yapılıp, biz müzik severlere işkence edilmesine bir kez daha sinir olduk ( Performans sırasında ses de kısıktı, aynı şey hatırlarsanız Royksopp'ta da olmuştu). Her şeye rağmen bir hayranı olarak, dünya gözüyle en sonunda Fatboy Slim'i dinlemek paha biçilmez bir deneyimdi. Hızımızı alamayıp geceye Anjelique'de devam etsekte, orada aynı eğlenceli ortamı yakalamak tahmin edersiniz ki mümkün olmadı.

Bu yeni haftanın ilk postunda, bir de sizinle yeni bir aksesuar sitesini paylaşmak istiyorum. http://www.takimasali.com/ Hayatı masal tadında yaşayanlara, değişik masallar anlatan, tasarımlarıyla farkını hissettiren takılarla haftaya güzel bir başlangıç yapmanız dileğiyle :))
Hello from a brand new week! I wanna start with a brief weekend report, other than saturday, it might be considered as quiet. We've seen Fatboy Slim at Kuruçeme Arena after waiting for long long years. The visuals, the music, the guy himself was exteremely fun and awesome. I danced all through his performance ,till humidity of Istanbul made me all wet :) . He finished his set at 23:30 p.m. after 2 hrs which was early and not enough. We kept on the rest of the night at Anjelique but it wasn't as fun as the beginning of the night.
While making a new start to the week, I want to introduce you to a new website for accessories, http://www.takimasali.com/ . They brought you nice accessories with different fairy tales, please take a look :) .
Photobucket

3 yorum:

Nihan dedi ki...

Çok severim Fatboy Slim'i. İngiltere'de okurken motivasyon şarkımdı Praise You. Hey gidi hey...

valerie dedi ki...

eksik birşeyler var...
sen yapmazdın böyle bugün ne giydim derdin cadı?:)
ahaha bu bir taraflarda kalsın ama keyfin epey bir yerinde bunu anladım ben bu post dan.

Unknown dedi ki...

Nihan: Orada dinleme sansın oldu mu? Kazayla Big Beach Boutique'e falan mı denk geldin yoksa? Öyle dersen suracıkta bayılırım sanırım :)))

Val: Fotoları düzeltmek lazım elimdekiler bitti,bugun de koyamam sanırım çünkü öğleden sonra ofis dısında bir toplantıda olacağım. Fatboy Slim'den bahsederken kimin keyfi yerinde olmaz ki :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...