23 Ekim 2009 Cuma

Fashionable İstanbul


İstanbul, Fashionable İstanbul by Avea etkinliği kapsamında 23-25 Ekim tarihinde dünyaca ünlü tasarımcıları ağırlayacak. Cavalli, Westwood, Missoni, Ferre ve Feragamo defilelerinin yer alacağı etkinliğin son gününde genç Türk tasarımcılar için “Genç Tasarımcılar Show”u düzenlenecek. genç Türk tasarımcılar arasından Cavalli, Ferragamo, Westwood, Missoni ve Ferre tarafından beğenilen beş kişi bu markaların tasarım atölyelerine bir yıl boyunca katılma ve çalışma olanağı bulacak.


LaSalle mezunları ve İSMEK öğrencilerinin katılacağı “Genç Tasarımcılar Show”u özgün tasarımlarını, dünyaca ünlü markalara sunmaları ise onlar için bulunmaz bir fırsat. İstanbul ile eşzamanlı dünyaya açılacak olan genç tasarımcılar bu etkinlik sayesinde eşsiz bir hayali de deneyimlemiş olacaklar. Modacılar tarafından beğenilen genç tasarımcılar, İtalya’da ünlü markalarla çalışma imkânı elde edecek.

Ferre’nin tasarımlarını yapan Tommaso Aquilano ve Roberto Rimondi’nin yıldızları da bir tasarım yarışması ile parlamıştı. ‘Who is on next’ yarışmasını kazanan Tommaso Aquilano ve Roberto Rimondi ikilisinin yolları bu yarışma sonrasında açıldı ve ilk olarak Malo Group’ta çalışmaya başladılar. 2008 yılında ise Ferre’nin kadın koleksiyonunun kreatif direktörleri olan ikili, 2099 yılında Ferre erkek koleksiyonunu da tasarlamaya başladılar. Fashionable İstanbul by Avea’da düzenlenecek Genç Tasarımcılar Show’u da belki yeni Tommaso Aquilano ve Roberto Rimondi’ler yaratacak.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...