18 Kasım 2009 Çarşamba

Brown Sugar

Günaydın :) . İtiraf zamanı ; bu çanta bana ilk verildiğinde ( Evet hediye, daha önce bahsettiğim hediye vermekten hoşlanan 77'lik beyefendiden :) ) Bottega Venetamsı görünümü yüzünden kendisinden çok hoşlanmamıştım, bir süre de kullanmadım zaten. Sonra, FashionTV'de markanın reklamını gördüm, sonra Midpoint'te kahvaltı ederken yan masada oturan İtalyan teyzenin çantasına gözüm takıldı, aa baktım aynı marka. Geçen haftaki kombinimde kendisini kullandım, oldukça rahat ve kullanışlı, artık ilk baştaki ön yargım neredeyse kayboldu diyebilirim.

Biliyorsunuz Jimmy Choo'nun H&M için hazırladığı koleksiyon 14 Kasım'da satışa sürüldü, dün arkadaşım bununla ilgili bir yazı göndermiş bana, yazının geneli işte bu koleksiyonun satışlara etkisi ve kadınların elde etmek için neler yaptığı ile ilgili, ancak son kısmı beni oldukça güldürdü ve yine ah biz kadınlar dedirtti, önce ingilizcesini yazacağım sonra türkçesini, sizin de kendinizden bir parça göreceğinizi ve komik bulacağınızı sanıyorum :) .


"As for Blandford, her elated cousin in Australia will get one pair, but she'll return two others. "The blue ones, I can't walk in ... but they're fantastic for sitting down and crossing your legs. They look great. Or standing for a short period of time."

"I do like the thought of having a pair of Jimmy Choos for the fun of it," she added. "

Blanford'un ( Bu yazıda adı geçen kadınlardan biri) Avustralya'daki sevinçli kuzeni bir çift alacak ancak diğer ikisini iade edecekmiş. Mavi olanlar, onlarla yürüyemiyorum.. ama onlar otururken ve bacak bacak üstüne attığınızda muhteşemler. Harika görünüyorlar. Veya kısa bir zaman ayakta durduğunuzda.

Sadece eğlencesi için bir Jimmy Choo sahibi olma düşüncesini seviyorum diye de ekliyor.

Eee biraz tanıdık geldi mi? :))


Morning :) I have a confession to make, when I was handed down this bag (It's a gift from my 77 years old colleague who likes giving presents, that I told you about), I didn't like it because of its Veneta-esque look so I haven't used it for some time. Later, I saw the brand's commercial on FTV, then I saw an Italian lady at breakfast last weekend carrying the same brand bag . I used the bag with my outfit last week and it was comfy and useful enough so my predijuce is almost gone.

I also wanted to share a quote with you, just to make you smile. My friend sent me an article about Jimmy Choo for H&M collection and last part really cracked me up.

"As for Blandford ( One of the ladies in article), her elated cousin in Australia will get one pair, but she'll return two others. "The blue ones, I can't walk in ... but they're fantastic for sitting down and crossing your legs. They look great. Or standing for a short period of time."

"I do like the thought of having a pair of Jimmy Choos for the fun of it," she added.



Familiar? :)






Elbise (Yeni)/Dress(New): Topshop - Hırka /Cardigan: H&M - Çanta (Yeni)/Bag(New): Carpisa - Kemer(Yeni)/ Belt(New):Miss Selfridge - Ayakkabı/Shoes: Zara - Çoraplar/Socks: Berk

27 yorum:

Adsız dedi ki...

ya merak ettim çantayı midpointte italyan teyzede değil de urfalı pide kebapta birinde görseydin ya da reklamını görmeseydin kullanmiycak mıydın? çantanın kalitesi, tasarımı, dikişleri, derisi vs. bunlar bakınca da anlaşılabilir şeyler, ki anlayabilicek kadar çok çantan var

Adsız dedi ki...

bu arada kyafetini, kahverengi ve siyahı birlikte böyle güzel kullanışını çok beğendim.

Unknown dedi ki...

Kullanacaktım ancak dediğim gibi Bottega Veneta benzerliği beni biraz rahatsız etmişti, onlar bu özelliğini görmezden gelmemi sağladı ;)

Kürksever dedi ki...

Bence çok büyük bir çanta, üstüne gereğinden fazla dikkat çekiyor. Ama kullanılan malzeme ve işçilik kaliteli görünüyor, ki bence bir çantadaki en önemli unsurlar bu ikisi. Şöyle bi %30 daha küçük olsaymış çok güzel olacakmış...

Adsız dedi ki...

Ayakkabılarin içine giydiğiniz soket çoraplar her zaman güzel görünmüyor ne yazık ki. Bu görüntüde fazlaca sakil durmuş.
Yazlık elbiseyi hırkayla kombinleyip bu şekilde kullanmak elbisenin dokusuna çok gitmemiş.

Bir de... Aynı elbiseden bende de var. Sizinkinin de fermuar yeri volanlı gibi mi? Gizli fermuar var ama gizli fermuara göre çok kalın bir şey dikmişler, o da fena görünüyor.

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

dokuların farklı olması da, siyahla kahverengi arasında geçişin de çok hoşuma gitti. çantayı da anladım da, 77'lik, sana hediye vermeyi seven beyefendiden nerede ve ne zaman bahsettiğini anımsayamadım.

Unknown dedi ki...

Adsız: Elbisenin zemini ve çoraplarım lacivert, fotoğraflarda siyah gibi duruyor sanırım ama değil, teşekkürler :)
Coşkun: Büyük çantalara alışık olduğum için o özelliği beni fazla rahatsız etmedi :).

Bir kadın: Fermuarı yanda ama volanı aşağıda kalıyor zannedersem, tam detayı hatırlayamadım, ben fermuarı açmadan giyiyorum biraz esnek olduğu için.

Seda: O koyular lacivert:) Yanlış anlaşılmasın, sadece bana değil bizim ofisteki herkese bir şeyler getirir, yine onun aldığı bir tuniği su postumda giymiştim. http://modacadisi.blogspot.com/2009/11/blue-flowers.html

hesperid dedi ki...

cadıcım vizelerimin beni bogdugu gecemin gündüze döndüğü bu günlerde postları okumak keyif verici
keske cantanın uzun cıkabilir kısmını cıkarsaydın daha hoş olurmus gibi geldi:D

Elif UYSAL dedi ki...

Bloğunu yeni farkettim ve tek kelime ile bayıldım diyebilirim.Tarzına zaten hasta oldum:))) Sürekli takip modunda olacağım.Sevgiler

Adsız dedi ki...

Merhaba,
Yüzüklere bayıldım ama onların nerden olduğuna dair birşeye rastlamadım :D

Ilgın dedi ki...

Kombin çok hoş! Bir de seçebildiğim kadarıyla ilk resimde saçını toplayış şeklin acayip güzel olmuş ve yüzüne çok yakışmış çok doğal ve hoş gözüküyor bence stick to it! Ayrıca çantayı gönül rahatlığıyla kullanabilirsin çünkü BV ile "uzaktan yakından" alakası yok bunun haricinde boyutu,duruşu vs güzel onu da beğendim:))

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

harika bi insanmış, çok sevdim!!:)) hihi güle güle giy canım!

Aslı dedi ki...

Ilgın'a katılıyorum, saçlarının açık hali de güzel ama böyle toplamak da yakışmış görünüyor.

Yazdığın iki posta bakarsak 77lik beyefendi ile zevklerimiz uyuşuyor:) Ben bu resimde en çok çantayı ve sağ elindeki yüzüğü sevdim

Unknown dedi ki...

elbisene asik oldum. su an aglayabilirm neden biliyo musun. 3 hafta önce londra ya gittigmde buna benzer bi elbise aramistim, fakat internette bulunmasina ragmen magzasinda yoktu. yani moralim bozuk eve gelmistim. ben almanya da yasadigim icin ve burda topshop bulunmadigi icin ve elbise bi benim icin su an bi rüya kadar güzel ve uzak oldugu icin cok üzgünüm. ama sen güle güle giy. cok yakismis :)

ZET Fashion dedi ki...

Bayıldım!

Alışverişkolik dedi ki...

Elbiseni çok sevdim.Çanta gayet hoş bence.

Unknown dedi ki...

Ben gectigimiz cumartesi sabahi H&M'in onunde sabah 9'da girdim kuyruga! ama girmesemde olurmus cunku zaten ilk 60 kisinin koleksiyonu onceden gorup, satin alma sansi vardi.Biz geride kalanlar oglen 12'ye kadar bekletildik! Kendime kiza kiza yaptigim ender salakliklardan biridir cunku aman tanrim, o ne izdiham, o ne itis kakistir anlatamam! Hani goren bedava veriyorlar zannedir ki kulliyen yalan, gayette baba baba fiyatlari vardi yani!

Neyse efem, uzun lafin kisasi, su an benimde Jimmy Choo by H&M studded, siyah, orta boy deri bir cantam var ve cooook seviyorum! Bir de delilik edip siyah deri leggingsvari bir skinny modelini aldim, nasil nerede giyiyorum hala bilmiyorum?!haha, ama super sexy! Bir de postunda bahsettigin o mavi ayakkabilari bende aldim ama geri iade ettim cunku pek rahatsizlardi...kotumu ettim acaba:)kiss!

Nazlı dedi ki...

sevgili cadı, blogunu uzun süredir takipteyim. ben yazıları okumadan çantayı çok asil buldum. bence çok hoş, klasik bir çanta. örgü çantan,çiçek desenli elbisen ve kırmızı ojelerin son derece tarz olmuş. tam bir ingiliz stili-ki ben çok severim. ben senin yerinde olsam file çoraplarla da giyerim bu kombini. çantanı ve ayakkabını çok şık göstericek bence. naçizane görüşümdür:)

Unknown dedi ki...

Hesperid: Kolay gelsin, başarılar :)Ben de ilk diye kullandım onu, öyle takınca çok güzel durmuyor, ilerde çıkabilir de :)

Pride: Hoşgeldin, görüşmek üzere diyorum o zaman, teşekkürler :)

Adsız: Çok teşekkürler, yuvarlak olan 3C diğeri de İstiklal Caddesi üzerinde Aznavur pasajının solundaki pasaj/yol gibi yerde bulunan Cefi Kamhi gibi bir ismi vardı o takıcıdan, evde kartı var bakıp yazarım sonra :)

Ilgın:Oh merci :)) BV eksperi değilim ama örgü detayı bana hep onu hatırlatıyor :).

Seda, Aslı: Öyledir, Allah uzun ömür versin, çok teşekkürler :)

Sena:Seni üzdüğüm için ben de üzgünüm:( Cadıpazarında da satmıştım bu elbiseden bir tane, İzmir'e gitmişti, keşke o zaman görseymişsin,gerçekten tatlı bir elbise, benzerilerini bulursun ama o kadar üzülme lütfen :).

Z, A.kolik: Çok teşekkürler :)

Neslie: Evet koleksiyon pahalı denebilir neredeyse o fiyatlara ben Jimmy Choo'mu almıştım. Çanta almakla iyi etmişsin, gördüğüm kadarıyla güzel bir çantaydı o, taytı da giymek zor olmaz, basic bir tişört, botlar, çantan ve bir deri ceket veya blazer sade ama hoş olur :)Kız da demiş işte rahatsızlarmış,iyi yapmışsın bence, aldıklarını güle güle giy :)

Nazlı: O da fena bir fikir değil, belki ilrde denerim, çok sağol :))

Brc dedi ki...

elbise süper hırka süper
kısaca üst kombin süper ama ben ayakkabıların içine giyilmiş çorapları beğenmedim.
uzun çorap belki daha iyi olurdu

deniz dedi ki...

evet bottega veneta havası var gerçekten, ben tuttum kendisini :)
ben de bu aralar böyle floral print penye elbiselere takmış durumdayım, genelde opak külotlu çorapla giyiyorum ama senin kombinin gerçekten güzel olmuş, biraz cesaret gelirse aklımı çelebilir her an :)

Unknown dedi ki...

Cadı çantaya haksızlık etmişsin:) Bu 77lik amca benimde amcam olmaz mı acaba:) Kombini beğendim çoraplar biraz daha uzun olsa daha mı iyi olurdu acaba:)

kkkk dedi ki...

moda dergilerinden firlamis gibisin tatlim harika olmus kombinin :)

Unknown dedi ki...

Tesekkur ederim cadicim, mutlaka deniyorum taytimi dedigin gibi:)) love!

lua dedi ki...

Kışın nedense çiçekler, canlı renkler giyilmezmiş gibi geliyor herkese. Ben çok seviyorum yazlıklarımı kışın giymeyi.Kombine kahverengi çok yakışmış, kullanmak benim aklıma gelmezdi, çok beğendim.
Bu arada carpisa, italyada en çok gördüğüm dükkandı. Ben sadece valiz satıyor sanıp bakmamıştım, keşke baksaymışım.

Pınar dedi ki...

Merakla bekliyordum bu çantayı :) beyefendinin ne kadar zevkli ve nazik olduğu iyice anlaşıldı. Soket çorap ile elbise kombinasyonuna her ne kadar alışamasamda bütün olarak çok şıksın cadıcım.

Unknown dedi ki...

Brc: Uzun da olabilir ama hava uzun çorap için fazla güzeldi,teşekkürler :)

A.A.to Style:Bazı kişiler çiçek desenlerinin sadece yazın giyildiğini düşünüyor, senin onlardan olmaman güzel :)Çok cesarete gerek yok, yapabilirsin bence :)

Cindrella: Hem ilk, hem ikinci cümlen için cevabım olabilir :)Uzun çoraplar bir dahaki sefere artık :)

Caprice,Pınar:Çok sağolun :))

Lua: Bana gelmiyor, yazlık-kışlık kalmadı artık, neyse bunlarada alışacak insanlar :)) Çok teşekkürler, bir daha gidersen bak bakalım kayde değer başka bir şeyler varmıymış? :)Teşekkürler

Bu arada yüzük Chris Kami'den tel: 0212 292 68 19 ma bu yüzükleden yoktu gittiğimde.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...