17 Kasım 2009 Salı

Lanvin sneakers for men




Bir kız olmama rağmen uzun süredir ( Son 1 yıldır diyelim), Lanvin'in erkek koleksiyonundaki "lastik papuçlara"  imrenerek bakıyorum. Hatta bu beğenim yüzünden geçen yaz, bana naifçe mezuniyet partisinde giyebileceği ayakkabı  için fikir soran bir okuyucuma beğendiğim model burada olmadığı için, taa Londra'dan getirtmesini sağlayarak biraz cadıca davranmış olabilirim :) . Ah neden erkek arkadaşını bu emellerine alet etmiyorsun dediğinizi duyar gibiyim ancak kendisi bu tarz ve bilekli ayakkabılara iyi gözle bakmamaktadır. Geçen gün Lanvin mağazasının önünden geçerken, yine hoşuma giden bir tanesini görünce, burada kendilerine bir post yapmanın zamanının çoktan gelip geçtiğini düşündüm. Ben bir post yapıyorum ancak uğruna blog açanlar bile var :).

Although I'm a girl, I have an ongoing obsession about Lanvin's men sneakers almost over a year. In fact you may consider this kinda withcy but  I convinced one of my readers, who naively asked for a shoe idea for his prom party last summer, to buy my favorite pairs from London ( That style wasn't available in Istanbul)  :). I could hear you say why I'm not applying my ideas on my boy friend, however he is kind of guy who doesn't like these kind of fancy sneakers and high tops. Recently, I was walking through Lanvin boutique and saw another pair I liked so I thought writing a post about them is a belated good idea. However, I'm writing a post but others have a  blog about them.





Barneys,Luisaviaroma,Raffaellonetwork

10 yorum:

Kürksever dedi ki...

Önce hemen belirteyim, Converse'ler dahil olmak üzere sneakerları pek beğenmem ve giymem. Bence erkek ayakkabısı ya kahverengi ya da siyah olmalıdır (Amma tutucuyum, değil mi!) Bunun tek istisnası spor ayakkabıları olabilir, onlar da tamamen beyaz olmalı ve sadece spor yapılırken giyilmeli.

Siz hiç, takım elbise kravatın altına bembeyaz Nike'lar giymiş 60 yaşında Amerikalı profesör gördünüz mü? Ben gördüm. Çok rahattı ve hiç şık değildi.

Lanvinlere gelecek olursam, ilkinin rengini beğenmedim. Neyin altına giyilebilir ki? Aklıma gelen tek ihtimal İrlanda milli takımının parlak yeşil eşofmanları!

Ama sondan bir önceki güzelmiş. Gerçi onda da beyaz tabanına takılıyor gözüm. Tabanı da siyah olmalıymış bence.

AYŞİM ÖZGÜR dedi ki...

Bazen benim de erkek ayakkabılarının en küçük numalarını kendime zorla oldurmaya çalıştığım oluyor:))
Bunlar da öyle olacak sanırım! Denemek lazım
:)

Merve dedi ki...

bu tarzı ben vetrina'da ash markasında buluyorum her sezon alıyorum bir tane :) bir de geçen sene ninewest yapmıştı bunlardan..

Unknown dedi ki...

Coşkun: Ayakkabı konusunda oldukça tutucu sayılabilirsiniz :) Amerikalıların gym ayakkabılarını olur olmaz giymeleri zaten şık olarak değerlendirilemez ancak dediğim gibi bence bu ayakkabılar şık :)İlki mavi, nasıl parlak yeşille kombine ettiğiginizi anlayamadım, neyse herkesin fikri kendine tabi :))

Ayşim: Bunların bayanları da var ancak bileklileri yok sanırım. Hatta Bayan Obama giyince bir tavan yapmıştı ayakkabılar :)

Ozan Alçın dedi ki...

ölünür ölünür ölünür

Kürksever dedi ki...

Pardon, meramımı iyi anlatamamışım. Yeşil eşofman örneğini, "mavi sneakerı neyle giymeye kalksan böyle alakasız olur" demek için vermiştim. Belki bu sneakerları giyen modellerin üstünde diğer parçalarla nasıl durduğunu görsem, nasıl kombinleneceğini anlayabilirim. Var mı şöyle street style örnek fotolar?

Unknown dedi ki...

Hmm bir bakayım bulabilecek miyim :)

Unknown dedi ki...

http://www.vogue.co.uk/fashion/show.aspx/full-length-photos/id,6456#

Burada 1-2 tane var, biraz feminen kullanımlar bazı erkeklere göre ama bir fikir verir :)

Kürksever dedi ki...

Link için teşekkürler. Şöyle bir baktım da, benim gözüme sneaker olarak iki model ilişti, 14 ve 29 numaralar. İkisinin de tabanları beyaz değil. Sanırım ben beyaz tabanlara takmışım. 14 numarayı beğendim, benim gardrobuma yakışır! 29 numara da güzel, ama bana uymaz (veya ben uyduramam herhalde).

Adsız dedi ki...

Hello. And Bye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...