8 Ocak 2010 Cuma

Clearance sale fantasy

Cuma gününü biraz hafif geçirmek her zaman tercihimdir, bugünün son dakikalarını yakında 10 yaşına girecek olan Netaporter sitesinin son indiriminden parçalar seçerek geçirdim, maksat eğlenmek olsun.

İyi hafta sonları!

I've always loved light Fridays so just for fun I've spent last minutes of this last workday, picking some items from Netaporter's clearance sale, that will celebrate 10th year in the business soon.

Have a nice weekend!






Elbise/Dress: Preen ,  Botlar /Boots : Pedro Garcia , Çanta/Bag: YSL , Uzun eldivenler/Studded gloves: Nina Peter ,  Gözlük /Sunglasses: Linda Farrow Luxe , Deri etek/Leather Skirt : Phi , Bandaj elbise/Bandage dress: Hervé Léger , Botlar / Boots: YSL

9 yorum:

GÜZİN dedi ki...

Güzin

sevgili cadı seni sessiz bi şekilde uzun zamandr takip edyorm,arkadaşlarma öneriyorm ve postlarnı ilgyle izlıorm gercekten bayılıorm seçimlerne ve benm böyle takip ettiğim bikaç blog daha var siu gibi:) sizi görmek içn hemen elle aldm bu ay sanki bi arkadasımı görmüş kadr sevndm başarılarnızn devamını diliorm .. bugünkiler yine cok başarılı :))

Fashioncholic Girl dedi ki...

herve leger elbise "clearance" temizlik indiriminde , hoşmuş :)

Adsız dedi ki...

seçtiğin parçalar hepsi güzel, ama en çok kahverengi botları çok beğendim sadece meraktan soruyorum ne kadar acaba fiyati?
bu arada Güzine katılıyorum bende, başarılarının devamını diliyorum
Mutlu

Kocasını Seven Kadın dedi ki...

kahverengi botlar çok güzel ...ben düğün için elbise alacam da tek omuz bişi beğendim ..çok mu sıkıcı oldular artık sence ??

Unknown dedi ki...

Güzin:Çok teşekkür ederim,yorum yazmana çok sevindim, umarım daha sık yazarsın :)

Mutlu: 198 dolar, postta parçaların tasarımcılarının üstüne tıklarsanız, hepsinin sayfasına bakabilirsiniz,hepsinin bağlantısını verdim, çok çok teşekkür ederim :)

KSK: Çok görüldüler doğru ama ben o kadar sıkılmadım,biraz da elbiseye bağlı tabi :)

Ane dedi ki...

would love to be able to buy something from there

Unknown dedi ki...

@Tailor: Yeah, me too but not possible for the time being:(

Nihan dedi ki...

O kahverengi süet botların çok çok benzerleri (daha az topuklu) Mango outlette var. Sanırım ben alacağım tabii hala varsa...

redbull dedi ki...

ayy süperler ya ba-yıl-dıımm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...