22 Nisan 2010 Perşembe

In the closet with Erin Wasson

Erin Wasson ismini mırıldanınca hepimizin aklına, model, tasarımcı, stilist.. gibi pek çok kavram geliyor. Kendisi farklı tarzı  ile moda dünyasının, sokak modası fotoğrafçılarının fotoğraflamaktan bıkmadıkları bir isim. Bugün onun dolabına misafir oluyoruz ve Erin Wasson olsanız ve dolabınıza sığamayacak kadar kıyafetiniz, aksesuarınız olsa neler yaparsınız sorularına cevaplar arıyoruz. Erin bu tarz sorunları birilerine bu iş için para vermek yerine kendi bulduğu küçük çözümlerle hallediyormuş, mesela duvara çakılan bir kaç çivi çantalarınızı ve kemerlerinizi koyacak  eksta yer sağlarken, dekoratifte gözüküyor. Şapkalarını salonda saklarken, aksesuarları içinse eski bir masadan destek almış.

Erin Wasson holds many titles like model, designer and stylist. She's always in the center of attraction with her unique style. Here's some photos of your closet that can give you an idea about yours, please click here to see all article.


Tarzı ile ilgili ipuçlarına gelince dolabı genellikle vintage mağazalardan buldukları, bazı parçalarda kendine göre yaptığı değişiklikler,tasarımcı parçaları ve hızlı moda ürünlerinin birleşiminden oluşuyor ve ekliyor, bir 2. el mağazasında bir sürü berbat parçanın oluşturduğu bir yıgının altında kimsenin yüzüne bakmayacağı bir parça bulup, onu bir şekilde güzel ve ilginç gösterebilecek hale getirebiliyorsanız bence gerçek stil budur.

Modelinia

5 yorum:

Unknown dedi ki...

bence çok haklı. ben de yakın zamanda uzun uzun vintage turları yapma hayalindeyim. aaah aah :)

fashionist dedi ki...

duvarlarının taştan olması daha da dekoratifleştiriyor kahve tonlardaki çantaları artık evler modern düşenmeye başladı bu kdr dekoratif olacağnı sanmıyrm bzm evlerde

Rosanna dedi ki...

i would love to see her closet in real life!


www.littlemissdressup.com

Adsız dedi ki...

Bilmem ki...Bana herşey pek eski püskü göründü :) Havasız oda,kalmış parfüm,rutubet ve küf karışımı bir koku çağrıştırdı resimler.I-ıh sevmedim.

Unknown dedi ki...

Pinkpowder: Ben de katılıyorum, farklı bir gözünüz olması oldukça önemli.
Fashionist: Tuğla duvar olayı tabiki daha bir güzelleştiriyor ama duz duvar aynı etkiyi yapmasa da hoş hörünebilir.
Adsız: Erin'in tarzı bana da pek uymuyor. Hep biraz derbederlik, hippilik, bir dağınıklık var ama farklı tarzları da göstermek iyi olur diye düşünüyorum :).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...