15 Haziran 2010 Salı

Adios!


 "Barcelona is not about weird old buildings or people standing still, painted blue. Neither is it sangria and naff discos filled with tourists, although thousands of of people leave each year thinking it is. Barcelona is about being in the right place at the right time. It's about knowing the right bell to ring,the right drink to order, the right person to talk to. It's about being here right now."

said in an extra ordinary guide written by  Sara Elena Schwerzmann so I'm gonna go ( It's my  second trip)and be there right now. My trip will start tomorrow 'till 21st of June and if you'll miss me while I'll be enjoying great tunes from The Chemical Brothers, LCD Soundsystem, Air, Hot Chip..and more at Sonar Music Festival, don't be shy and say hi to me at twitter :)

Take care!

" Barselona ne acaip eski binalarla, ne de maviye boyanmış, ayakta duran insanlarla ilgilidir. Her yıl binlerce insanın düşündüğü gibi sangria veya insanlarla dolu çok sayıda disko değildir. Barselona doğru yerde, doğru zamanda olmakla ilgilidir. Doğru zili çalmayı bilmek, doğru içkiyi sipariş etmek, doğru insanla konuşmayı bilmekle ilgilidir. Barselona şu anda burada olmakla ilgilidir"

diyor Sara Elena Schwerzmann tarafından kaleme alınan farklı bir Barselona rehberinde, ben de bu sebeple yine oraya gidiyorum, doğru zamanda doğru yerde olmak ümidiyle. Yarından itibaren 21 Haziran'a kadar orada olacağım, dolayısı ile Sonar Müzik Festival'inde Chemical Brothers, LCD Soundsystem, Air, Hot Chip.. ve çok daha fazlasının müziğinin tadına varırken, beni özlerseniz eğer, çekinmeyin ve twitter'dan bir merhaba deyin :)

Görüşmek üzere!

15 yorum:

Style Tricks dedi ki...

iyi tatilleeerrr! :)

KRİSTAL KÜRE dedi ki...

en sevdiğim şehire gidiyorsun! iyi eğlenceler! alışveriş, deniz, güneş, eğlence, sanat. her şeyin olduğu tek şehir!

Ceylan dedi ki...

Spain on the road again... ve Vicky Cristina Barcelona'dan sonra aklıma takılan yer... İyi eğlenceler...

Lavanta Bahçesi dedi ki...

viva Espana!
iyi tatiller, çok eğlen, gidebilirsen trenle civardaki sahil kasabalarına git gez, denize gir :)
süper süper

Unknown dedi ki...

iyi tatiller:) istikamet çok önemli benim için, özellikle bütün deneyimleri dinlemek isteirm dönüşte. İstikamet önemini bilahere paylaşırım:)

Unknown dedi ki...

İyi tatiller cadıcım((:

Adsız dedi ki...

iyi tatiller cadı..
bir sorum olacak; geçen haftaya kadar ev ve iş bilgisayarımdan görüntüleyebildiğim bir çok kişisel bloga (nilertürk, mydailystyle, salıncaktaikikişi,theblondesalad vs.)erişemiyorum konu ile ilgili bilgin varsa çözüm için beni aydınlatırsan sevinirim, teşekkürümle ;)

STİL SAHİBİ BAYANLAR dedi ki...

seni özlicem,iyi tatiller

Unknown dedi ki...

aman danrım! kimler kimler var o festivalde öyle!!
çok özendim bak işte buna! :/
enjoy!! :)

esmeralda dedi ki...

Adsız sana ben cevap veriim,aynen bende giremiorum ne google-chrome dan nede mozilladan.galiba sunucuyla ilgili bişiler var.Farklı bi sunucu kullan;
http://www.hidemyass.com/
gibi.Umarım işine yarar:)İyi tatiller buarada:)

tuuced dedi ki...

off süper tatil..çok kıskandım :)

Adsız dedi ki...

Bol bol alışverişte isteriiiiizz!!!! :D bizim için de çok çok gez,eğlen !

Sedy Style dedi ki...

Bende uzun yillar orada yasamistim!! Harikabir sehirdir. Hatta bu yaz tatilde yeniden gitmeyi dusunuyorum!!...

uyduruk prenses dedi ki...

harikaaa barselona bayıldığım bir yer,en kısa sürede tekrar gitmek istiyorum,şimdiden eminim çook güzel geçecek iyi tatiller:)))

ikimiz dedi ki...

barselona bir gün gitmeyi çoook istediğim bir yer allah inşallah banda nasip eder tatlım gez toz keyfini çıkat sanagrada fmilya kilisesinden fotoraflar çek koy bekliycem cristof colomb'a bende selamlarimi ilet :D blogunu çok sevdim izninle izlemeye alıyorum senide beklerim bana
http://ikimiz-2.blogspot.com/
http://modadunya.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...