6 Ocak 2011 Perşembe

Spying on Kate Moss

    

    

    

    

    

    

    

    

    


    


Göremiyorsanız videonun linki için buraya / Please click here if it doesn't show.
    
Populer fotoğrafçı ikili  Inez van Lamsweerde and Vinoodh Matadin Balmain'in 2010/11 kampanyasını Kate Moss eşliğinde çekerken farklı bir uygulama yapmışlar. Kimsenin haberi olmadan casus tipi kameralar yerleştirip Kate Moss'un performansını ayrıca görüntülemişler. İsmi Everglade olan bu kısa film adını tema müziği olarakta kullanılan Antony and the Johnsons şarkısından alıyor. Sürrealizm ve farklı algı katmanlarını içeren bu filmin illustrasyonları Jo Ratcliffe tarafından yapılmış ve ortaya yarı korku,yarı Disney tadında farklı bir çalışma çıkmış. İyi seyirler!


Popular photographer duo Inez van Lamsweerde and Vinoodh Matadin  worked  as spies when working with Kate Moss on the Balmain's AW 2010/11 campaign. They made a set up with surveillance type of camera and captured the Moss at work. The short film called Everglade has the same name with its soundtrack which is an Antony and Johnsons' song. The movie has surrealism and the different layers of perception and illustrated by Jo Ratcliffe and fells like a half horror, half Disney. Enjoy!


Nowness

3 yorum:

.Pınar K. dedi ki...

Harika bir videoymuş, iyi ki paylaşmışsın :)

Unknown dedi ki...

Ya super değişik bir iş olmu, acayip beğendim:) Bu arada o muhteşem özensiz saçların sırrı da ne çabuk bir el hareketi ve iğneli taraktaymış:)

Unknown dedi ki...

Moda sanattır: Ben de çok beğendim :)
Stilize: keşke o kadar kolay olsa :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...