26 Eylül 2011 Pazartesi

Feathers and tassels


Perşembe akşamı Paris Hilton'un adı verilen ayakkabı koleksiyonunun tanıtımı için Esma Sultan Yalısı'nda bir davet vardı,.Biz de bir süredir hareketsiz geçen sosyal yaşantımıza biraz renk katmak için durumu değerlendirdik. Genelde risksiz, platform tabanlı  ayakkabılardan oluşan koleksiyonda, herkesin giyebileceği bir şeyler bulunabilir dersem yalan olmaz. Saatler geçip müzik biraz daha hızlanmaya başladığında, gecenin beklenen konuğu hala gelmediğinden, blog için bu fotoğraf çekmeye karar verdik. İşimiz bittiğinde Paris'i kameralara gülümserken bulup, 1-2 fotoğraf çektikten sonra oradan ayrıldık.

Kıyafetim size fazlasıyla siyah gelebilir ancak bu tüy ve püskül detaylı Derishow çantanın hakkını ancak böyle bir kıyafet verebilir diye düşündüm, sonunda yaz bitmeden çantamı bir kez de olsa kullanabildiğim için oldukça sevinçliyim.

Last Thursday, we've been to the launch party for Paris Hilton's shoe line at Esma Sultan. The collection mostly consists of risk free, simple pairs where everyone can find something. After some hours Paris Hilton attended the night when we just finished this blog shoot so we took some pictures of her and left.

My outfit may seem too black to you but I think this was the right choice for showing my rich detailed bag with feathers and tassels. I am so happy finally  I could use it even once before summer ends.


 Elbise /Dress: Julie Haus 
Ceket / Blazer: H&M
Çanta/Bag: Derishow
Ayakkabı /Shoes: Nine West




7 yorum:

ser_up dedi ki...

Çantan çok ciciymiş ama ben daha çok elbiseni beğendim ancak sende oldukça ii tasımıssın ;) ben senin takipçinim... Bloguma beklerim... http://sser-up.blogspot.com/

fashionist dedi ki...

siyah ama yine de müthişsin ;)

http://cansansalmoda.blogspot.com/

sincity dedi ki...

Ben bu çantayı kapkaççı ayağına yatıp çalar kaçarım. İçindeki eşyalarını bi köşeye filan bırakırım ama, öyle de insaflıyım bak
:)

bgr dedi ki...

elbise harika duruyor.. bu markanın elbisesini nerden aldığını söylersen çok mutlu olurum=)

Serpil&Cigdem dedi ki...

çantaya bayıldım
http://twinsetters.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

Ser-up,fashionist,S&Ç:Çok teşekkürler.
Sincity: Senden önce D. kapabilir ama iyi niyetine teşekkürler ;)
Bgr: Yıllar önce Vakkorama'dan.

moda dedi ki...

Çanta bir harika fakat son resimdeki platformlar daha çok ilgimi çekti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...