7 Eylül 2011 Çarşamba

Hello male readers


H&M Sonbahar/Kış 2011 için stil danışmanı Tom Stubbs ile Modern Klasikler koleksiyonunun kullanımını  yorumlamış, şık ve uygulanabilir fikirler için bir göz atın.

Güne bu postla başlamamın ve erkek okuyucularım olduğunu da hatırlamamın arkasında yatan bir sebep var, Istanbul Fashion Week.  Tween markasını seviyorsanız, gelecek yaz neler moda olacak şimdiden bilmek istiyorsanız, ben akşam Tween defilesini izliyor olacağım. Defilenin sürpriz konuğu Matt Dillon'un  konusunda 1-2 yorumu da araya sıkıştıracağımdan emin olduğum,  defileyi takip etmek istiyorsanız, saat 21:00'den itibaren buyrun twittera.

Menswear stylist Tom Stubbs and H&M prepared a nice video for their Modern Classics Collection for A/W 2011, take a look for chic and easily applied tips.


Ofcourse! there's a hidden motive starting the day by remembering my male readers because I'll be attending the fashion show of  "Tween" tonight as a start of Istanbul Fashion Week. Matt Dillon will be the guest of honor and maybe will show some catwalk moves so stay tuned to learn about this evening via twitter starting from 9.00 pm.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...